Numra të kthehet në anglisht

Enter digits në kuti dhe shtypni butonin për të kthyer në anglisht.


Cymraeg Deutsch Ελληνικά English Español فارسی Suomi Français Gaeilge Italiano 日本語 ພາສາລາວ Nederlands Nynorsk Português Русский Shqip Svenska ภาษาไทย Tagalog Türkçe Tiếng Việt 简体中文 繁體中文

Për pyetje, komente ose korrigjime, dërgoni me email Ben Bullock. (benkasminbullock@gmail.com)


Copyright © Ben Bullock 2009-2021. All rights reserved. For comments, questions, and corrections, please email Ben Bullock (benkasminbullock@gmail.com) or use the discussion group at Google Groups. News about the site. / Privacy / Disclaimer